969 views 3 comments

Restaurant VIP Galati

by on June 1, 2010
 

Descriere RestauranteGalati.ro: Un restaurant ok, cu mancare decenta, amplasat intr-o zona populara.

Descriere proprie:  “Complexul Vip, situat în oraÅŸul GalaÅ£i, complex Å¢iglina, B-dul. Brăilei, a fost inaugurat în anul 2004 de ziua îndrăgostiÅ£ilor (14.02.2004).

Complexul Vip cuprinde:
– restaurant-pizzerie de 100 locuri,
– terasă de 24 locuri,
– discotecă ÅŸi cinematograf de 200 locuri.

Restaurantul Vip oferă clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate combinînd astfel mâncarea caldă şi gustoasă cu o ambianţă elegantă şi plăcută astfel încât să ofere atât corpului cât şi sufletului ceva plăcut. Indiferent că este vorba de o masă în oraş sau de un eveniment organizat până în cele mai mici detalii, Restaurantul Vip vă stă la dispoziţie tot timpul anului.

Restaurantul Vip desfăşoară ÅŸi activităţi de catering de înaltă calitate atât pentru firme cât ÅŸi pentru persoane fizice..”

Detalii Restaurant VIP Galati
Adresa: Str. Brailei (in incinta Cinema Tiglina)
Rezervari: 0236 472 981
Program: Luni-Duminica: 09.00 – 24.00
Numar locuri: 124
comments
 
Leave a reply »

 
 • Mihai
  June 1, 2010 at 6:20 pm

  E un restaurant mai mult mediu… Mancarea e “old style”, adica relativ gustoasa, dar asa cum mananci la o.. nunta traditionala.

  Ultima oara cand am fost, chelnerii erau de la Liceul Economic, in practica. Saracii incurcau comenzile, notele de plata, habar n-aveau de mancarurile din meniu. Aici un mare minus.

  Reply

 • Dana
  June 1, 2010 at 6:21 pm

  Poti manca linistit acolo, dar nu sunt super multumita…

  Reply

 • catalin
  November 24, 2012 at 7:17 am

  am ani de zile de cand nu mai calc prin acest ” restaurat ” . mancarea este servita dupa un lung timp de asteptare . chelnerii nu sunt implicati absolut deloc , eu inca ma mir ca nu a dat faliment . e un exemplu ” asa nu ” pe harta galatiului

  Reply

Leave a Response