1102 views 2 comments

Restaurant Ixelles (specific belgian)

by on June 2, 2010
 

Descriere proprie: “Numele restaurantului a fost ales de proprietari, dupa o perioada petrecuta in Belgia , in cartierul Ixelles ( Elsene in flamanda), care se afla in centrul Bruxelles – ului. Aici stradutele cochete abunda de locatii intime si de bun gust, asa cum se vrea a fi si acest restaurant.

La Ixelles bunul gust al amenajarii se impleteste cu bunul gust al mancarii.

Restaurantul este dispus pe trei nivele, oferind o frumoasa priveliste asupra parcului din apropiere.

De ce restaurant Belgian? Am incercat sa aducem gurmandului roman, indestulatoarele portii nemtesti, dar pline si de rafinament frantuzesc, caci pana la urma asta formeaza “bucataria belgiana”.

Printre specialitati deja cunoscute de gurmanzii locali, se imbina intr-un mod placut preparate “en cocotte” cu piept de pui, cu legume in sos de branzeturi, sunca Ganda care sta la originea preparatelor de acest fel, waterzooi, si celebrele moules frites. Meniul prezinta de asemeni si specialitati din carne de porc, pui, vita, peste asezonate cu sosuri de bere bruna si blonda. Pe langa deserturile existente deja pe piata, isi fac loc in meniu vestitele “gaufre” servite in diferite combinatii de fructe, crème, inghetata si ciocolata. Mousse au chocolat poate incheia cu succes un pranz sau o cina.”

Detalii Restaurant IXELLES Galati
Adresa: Str. Closca colt cu Str. Horia, Galati
(langa parcare “la Popescu”)
Rezervari: Telefon: 0236-462.464, Mobil: 0758.358.358
Program: L-V 09:00 – 00:00 S/D 10:00 – 01:00
Numar locuri:
comments
 
Leave a reply »

 
 • Anda
  June 2, 2010 at 8:49 pm

  Restaurantul este aranjat cu mult gust, e o adevarata placere sa iei masa acolo, te simti ca intr-un film glamour! Mancarea perfecta. Felicitari!

  Reply

 • Mihai
  January 30, 2013 at 12:34 pm

  Am fost de multe ori, ok e cuvantul potrivit, exceleaza la capitolul design, bucataria e ok, servirea asa si asa, sunt unii ospatari care stramba deseori din nas, nu suporta observatii!
  Faza care a pus capac,rezervare facuta cu 2 zile inainte, pentru o aniversare,ajungem 10 persoane acolo, si ne trezim fara locuri,sub pretextul ca a veni altcineva, si au dat deja comanda, si nu ii pot ridica de la masa! PENIBIL

  Reply

Leave a Response