1069 views 2 comments

Restaurant Daily open house Galati

by on June 3, 2010
 

Descriere RestauranteGalati.ro: “Restaurantul de lângă Starea Civilă este făcut după modelul unei berării germane deschise în BucureÅŸti si este singura locatie din oras care serveste bere nefiltrată Holsten, la halbă, cum se întâmplă în multe berării germane. Mancarea este buna si ieftina, in timpul verii terasa fiind foarte primitoare. Singura problema ar fi numarul chelnerilor – de obicei insuficient. Aici puteti gasi si pizza cu blat subtire si crocant.”

Detalii Restaurant DAILY OPEN HOUSE Galati
Adresa: Str. Avantului, Nr. 19 Vis-a-vis de Starea Cilvila
Rezervari: 0724 689 827
Program:
Numar locuri:
comments
 
Leave a reply »

 
 • Violeta-Loredana Pascal
  June 3, 2010 at 7:07 am

  În cadrul acestui restaurant veţi găsi o terasă, iar în interior mai multe mese şi chiar un separeu. În cursul zilei aveţi şanse să găsiţi locuri libere chiar dacă nu faceţi rezervare, însă pentru seri, petreceri speciale sau weekend recomandăm un telefon înainte.

  În interior veţi remarca o aranjare ce trimite spre Irlanda dar meniul vă asigurăm că este românesc. Puteţi să vă savuraţi aici o cafea dimineaţa, cu prietenii. Dacă veniți cu laptopul veţi remarca faptul că vă puteţi conecta wireless la internet – aspect deloc de neglijat. Puteţi opta şi pentru o masă de prânz sau o cină. Meniul este bogat, iar preţurile mai mult decât accesibile. Adaug şi că preparatele sunt excelente şi porţiile mari – noi am încercat şniţel cu cartofi prăjiţi şi salată – 14 lei, sau Polo bacon (15,5 lei). Frappeul este de asemenea gustos şi accesibil, la fel cafeaua cu frişcă şi scorţişoară. Ce mai, toate merită!

  Personalul este profesionist, cererile sunt onorate rapid – alte elemente ce recomandă acest restaurant.

  Reply

 • Dana_KD
  June 3, 2010 at 7:10 am

  Este o locatie placuta; aici se mananca,printre altele, pizza cu mere sau branza. Am cantat si la karaoke cu Dj_Sabiutza. Le doresc bafta, sa reziste pe piata si sa se dezvolte.

  Reply

Leave a Response